Top

WenPod MD2 Camera Stabilizer

  • WenPod MD2 Camera Stabilizer
1.699,00
per stuk

De WenPod MD2 Stabilizer is een professionele 3-assige gimbal stabilizer die door middel van drie afzonderlijk gestuurde assen zorgt voor het perfecte, stabiele beeld. De MD2 is een compacte en lichte stabilizer, geschikt voor vrijwel alle DSLR camera’s en videocamera’s. De MD2 heeft een 360 graden draaicirkel. Door middel van de nieuwste technologie kan de MD2 uw camera corrigeren tot 0,01 graden. De MD2 is uitermate geschikt voor het filmen van een bruiloft, reportage of actievideo. Het brengt uw opnames naar het volgende niveau.


Toepassing MD2 Stabilizer


De MD2 Stabilizer is erg gemakkelijk in gebruik. Binnen vijf minuten heeft u hem in elkaar gezet en de camera gemonteerd. De verschillende monteringsplaten zijn te verschuiven om uw camera in balans te krijgen. Vervolgens is het slechts één druk op de knop en uw camera is gekalibreerd. Vervolgens doet de MD2 het stabiliseren helemaal zelf. Omdat alle assen onafhankelijke sensoren en processoren hebben, werken alle assen als éen vloeiend geheel met elkaar. Dit geeft u beelden die ontzettend stabiel zijn.


De MD2 is zeer gemakkelijk hanteerbaar. Hij is erg licht waardoor, zelfs met camera erop gemonteerd hij niet te zwaar is. Op de twee handvaten zitten twee besturingsknoppen waarmee u de camera zowel over de horizontale – als verticale as kunt laten bewegen. Dit terwijl de MD2 uw beeld stabiel houdt. Het meegeleverde handvat heeft ook nog een optie om de stabilizer hangend te gebruiken. Volledig opgeladen kan de MD2 tot 6 uur achter elkaar gebruikt worden. De bijgeleverde accu laadt de batterij in ongeveer twee uur op.Artikelnummer: 8004351

Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over