Top

Sevenoak Smart Grip SK-PSC1 voor Smartphones

  • Sevenoak Smart Grip SK-PSC1 voor Smartphones
32,95
per stuk

De Sevenoak SK-PSC1 is een professionele smartphone houder, statief adapter, camerahandgreep en reisstatief, met instelbare grip om hem te gebruiken voor smartphones. Het is een zeer duurzaam, ultra-portable en makkelijk te gebruiken hulpmiddel voor serieuze smartphone fotografen. De SK-PSC1 heeft drie hoofdfuncties.


Statief adapter


Met de SK-PSC1 kunt u uw smartphone op een statief bevestigen met de universele 1/4" schroefdraad. U kunt hem ook op een slider of schouderrig monteren om strakke opnamen en stabiele videoclips te maken.


Handgreep voor filmen en fotograferen


Bevestig uw smartphone op de SK-PSC1. De meegeleverde polsband zorgt voor maximale veiligheid. U bent nu klaar om stabiele en creatieve handheld shots te maken.


Reisstatief


The Sevenoak SK-PSC1 kan tevens dienen als reisstatief. Neem goede nachtfoto's op je volgende vakantie of schiet timelapsevideo's op de weg.


Toepassing SK-PSC1


De SK-PSC1 is gemaakt voor enthousiaste smartphone fotografen, filmmakers, journalisten, sporters en reizigers, mede door zijn diverse mogelijkheden. Een ultieme tool voor smartphone fotografie.


Artikelnummer: 350130

Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over