Top

Pixel LED Lamp Set Dimbaar DL-913 op Batterij/Accu

  • Pixel LED Lamp Set Dimbaar DL-913 op Batterij/Accu
139,00
per stuk

De Pixel LED Lamp Set Dimbaar DL-913 op Batterij/Accu biedt naast continulicht een flitsfunctie. De lamp kan middels synchronisatiekabel bedraad flitsen of via de Pixel King Pro draadloos flitsen. De DL-913 is zeer geschikt voor het belichten van kleine en grotere gebieden bij fotografie en videografie. Wat de lamp bijzonder maakt is de mogelijkheid om de lamp op 3 kanalen in te stellen. Dit is vooral ideaal wanneer u de Pixel DL-913 uitbreidt met meerdere optionele Pixel DL-913 lampen. Als u het vermogen van één lamp verandert, verandert het vermogen van alle Pixel DL-913 lampen die op hetzelfde kanaal zijn aangesloten ook mee. En dit allemaal draadloos! Zo kunt u een opstelling creëren met verschillende belichtingsinstellingen. De flitsfunctie is ook te regelen in 3 kanalen.


Specificaties Pixel LED Lamp Set Dimbaar DL-913 op Batterij/Accu


De Pixel DL-913 is compact, heeft een gering gewicht en biedt een knippervrije en stabiele verlichting met een kleurtemperatuur van 5500K. De LED lamp bevat 308 instelbare LED lampjes. Meegeleverd worden een wit filter voor een diffuus effect en een oranje filter voor een warm effect. Tevens wordt een kleppenset meegeleverd om het licht te bundelen. De LED lamp wordt gevoed door 8 AA batterijen (niet meegeleverd). Ook is het mogelijk om de lamp van stroom te voorzien door middel van een accu of netstroom. De LED lamp is te monteren op de flitsschoen van uw camera en op een universeel lamp- en camerastatief door middel van meegeleverde flitsschoenadapter. Een optioneel statief vindt u onder "Optionele Accessoires".


De LED lamp kan ook op elke universele stroomadapter worden aangesloten (DC 7V-14V). Let op dat er geen batterijen in de LED lamp zijn, wanneer de LED lamp is aangesloten op een stroomadapter, zie: "Optionele Accessoires".


Artikelnummer: 3939154

Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 2
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over