Top

Optisan Verrekijker Litec R II 10x34

  • Optisan Verrekijker Litec R II 10x34
129,00
per stuk

De Optisan verekijker Litec R II 10x34 is een kwalitatief hoogstaande verrekijker van het merk Optisan. Deze verrekijker is een robuuste open brug verrekijker welke tegen een stootje kan. De litec R II 10x34 is een nieuwe verbeterde versie van de Litec R 10x34.

De nieuwe versie heeft verbeterde prisma lenzen, bij de oude versie waren de lenzen gemaakt van BK7 glas. De nieuwe Litec R II heeft lenzen welke gemaakt zijn van het betere Bak-4 bariumkroonglas welke voorzien zijn van een dubbele coating. Deze verbeterde lenzen zorgen voor een nog helderder beeld en hogere lichtdoorlatendheid.


De litec R II 10x34 is voorzien van een groene meervoudige coating (ETE Microlux coating) en bevind zich in de IP7 waterproof klasse. Deze klasse betekend dat de verrekijker tegen incidentele blootstelling van water kan weerstaan, deze verrekijker is dus ook in de regen te gebruiken. De kijker is voorzien van twist-up oculairen, zo kan een brildrager ook met bril op door het oculair kijken. In het midden van de brug is de verrekijker voorzien van een ¼ aansluiting zodat u middels een verrekijker statief adapter de verrekijker op een statief kunt plaatsen. 


Toepassing


Deze verrekijker is ideaal voor de vogel- of natuurliefhebber. Het is een handzaam model met uitstekend helder beeld. Het robuuste model kan tegen een stootje en is ook in de regen te gebruiken.


 


Artikelnummer: 500727

Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over