Top

Kowa Observatiekijker Highlander BL8J3 32x82 mm Apo

  • Kowa Observatiekijker Highlander BL8J3 32x82 mm Apo
4.299,00
per stuk

Op bestelling leverbaar

Meer helderheid! Meer scherpte! Comfortabeler observeren! Om te voldoen aan deze criteria, heeft Kowa de observatie verrekijker High Lander 32x82mm gemaakt. Een topklasse waterproof binoculaire observatie met zeer grote lensdiameter. De Kowa Highlander is o.a. geschikt voor astronomie, bewaking en als professionele observatiekijker.


De objectief lenzen zijn volledig multi-gecoat, hierdoor bent u verzekerd van een helder en duidelijk beeld. De oculairen hebben een breed gezichtsveld. Daarnaast hebben ze een long eye relief, zodat u rustig beeld heeft en goed kunt kijken op verschillende afstanden vanaf het oculair gemeten. Optioneel zijn er ook nog oculairen met 50x en 21x vergroting verkrijgbaar.


Deze High Lander heeft "achromatische lenzen" ! Deze lenzen elimineren vage kleuren (chromatische aberratie) en verbeteren de resolutie en het contrast. Hij heeft een duurzame waterdichte body. De sterke, maar lichte aluminium behuizing is geschikt voor gebruik onder de zwaarste omstandigheden. De oculairen hebben een gemakkelijke inkijk met een hoek van 45 graden, ideaal voor lange terijn waarnemingen.


Kowa High Lander heeft een individuele scherpstelling. U kunt dus elk oculair afzonderlijk scherpstellen. Met de set-up aanlsuiting kunt u de oculairen eenvoudig wisselen. Daarnaast is hij voorzien van uitschuifbare zonnekappen, voor bescherming tegen hinderlijke zonnestralen of regen.


Optioneel zijn er voor deze High Lander de volgende producten verkrijgbaar:

Aluminium koffer, houten statiefoffer, midden montering, oculairen 21x en 50x.


Artikelnummer: 446003

Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over