Top

Konus Afstandmeter MINI-1200

  • Konus Afstandmeter MINI-1200
349,00
per stuk

De Konus Afstandmeter MINI-1200 is een afstandsmeter waarmee u zowel in meters als yards de afstand kunt bepalen van een object, bijvoorbeeld een dier. Met deze afstandmeter is het mogelijk een object 6x te vergroten waarbij u duidelijk ziet op welke afstand het object staat. De afstandmeter is klein en handzaam, zijn gewicht is slechts 180 gram en u kunt hem met 1 hand hanteren. De afstandmeter werkt vanaf 5 meter en is te gebruiken tot 1200 meter, middels een laser wordt de afstand tot het object berekend. De dioptrie kan worden scherp gesteld door aan het oculair te draaien tot u een scherp beeld te zien krijgt. Door op de knop "Mode" te drukken op de bovenkant van het apparaat, kunt u eenvoudig van modus verwisselen. Er zijn 5 verschillende modi waaruit u kunt kiezen:  • Mode 1 is de standaard modus waarin het apparaat wordt geactiveerd, hierin wordt geen extra informatie weergegeven behalve de gemeten afstand.

  • Mode 2 is de scan modus, hiermee scant u de omgeving en kunt u de afstandsmeter in beweging gebruiken. De afstand meter zal van alle objecten welke hij tegenkomt de afstand weergeven.

  • Mode 3 is de modus voor mist/regen, hiermee kunt u metingen boven de 30 meter doen in slecht weer.

  • Mode 4 is een aparte modus voor golf. Hiermee kunt u meerdere voorwerpen meten, de afstand van het meest nabije voorwerp wordt apart weergegeven naast de golfvlag op het display.

  • Mode 5 is de jacht modus, middels de jacht modus worden tussenliggende voorwerpen zoals stenen en takken genegeerd en wordt alleen de afstand tot het object weergegeven.


Toepassing Konus Afstandmeter MINI-1200


De Konus Afstandmeter MINI-1200 is een compacte afstandmeter die u makkelijk mee neemt, hetzij tijdens een wandeling in de natuur, de jacht of een potje golf.


 


Artikelnummer: 437307

Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over