Top

Falcon Eyes Soft LED Lamp LPL-S6002TD 120W

  • Falcon Eyes Soft LED Lamp LPL-S6002TD 120W
649,00
per stuk

De LPL-S6002TD van Falcon Eyes is een high-power SMD (Surface Mounted Discrete) LED paneel met instelbare kleurtemperaturen. De 600 SMD LED's zorgen voor een betere verdeling in een hoek van 120° van het licht. De lamp is dimbaar door middel van het bijgeleverde bedieningspaneel.  De lamp heeft een robuuste metalen behuizing en moderne uitstraling. Door zijn hoge CRI van 95 is de lamp geschikt voor de veeleisende gebruiker en professioneel studiogebruik. De kleurtemperatuur van de lamp is traploos instelbaar tussen warm licht (3000 Kelvin) en helder wit licht (8000 Kelvin). De instelling van de kleurtemperatuur wordt op de digitale LCD display weergegeven.


Nieuwe S-generatie


De LED lamp maakt gebruik van een speciaal filter, waardoor de individuele LEDs niet zichtbaar zijn. Hierdoor straalt het licht uit als één zachte waas. Dit resulteert in natuurlijke lichtstralen, vergelijkbaar met de spreiding van zonlicht door wolken aan de lucht.


Specificaties Falcon Eyes LPL-S6002TD


De LPL-S6002TD heeft een vermogen van 120W. De meegeleverde U-bracket is voorzien van een standaard spigot aansluiting waardoor de lamp op vrijwel ieder lampstatief past, maar ook ergens aan opgehangen kan worden. LED lampen produceren vrijwel geen warmte en zijn vrij van flikkering. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor video-opnames, maar ook voor product- en portretfotografie. Meegeleverd wordt een tas om de lamp veilig en makkelijk te transporteren.


LED verlichtings hoeken

Full power (1 meter): 62 graden

Full power (2 meter): 64 graden

Half power (1 meter): 62 graden


Draadloze communicatie:


Doormiddel van het bedieningspaneel op de achterkant van de Sophiez, LPL en RX lampen kunt u de lampen tegelijkertijd aansturen met één bedieningspaneel. Het enige dat u hoeft te doen is de lampen op hetzelfde kanaal te zetten(A/B/C/D /OFF), waarna u een van de lampen als bedieningspaneel voor de hele groep kunt gebruiken. Wanneer u verschillende soorten lampen uit deze series hebt kunt u deze ook aansturen met slechts 1 bedieningspaneel. Het is tevens mogelijk om bijvoorbeeld twee setjes te maken en deze beide verschillend aan te sturen door ze op verschillende kanalen te zetten.


Artikelnummer: 290639

Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 6
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over