Top

Falcon Eyes LED Lamp Set LPL-2802T-K2 2x56W

  • Falcon Eyes LED Lamp Set LPL-2802T-K2 2x56W
529,00
per stuk

De Falcon Eyes LED Lamp Set LPL-2802T-K2 56W is een set uit de LPL LED serie, die wordt gekarakteriseerd door zijn lichtgewicht en slanke ontwerp. De lampen (56W per stuk) hebben elk 280 LED lampjes die zijn verwerkt in een sterke metalen behuizing. De LPL-2802T lampen produceren licht met een kleurtemperatuur van 5600K (daglicht) en zijn daarnaast voorzien van een diffuuspaneel dat het licht gelijkmatiger verdeelt. Daarnaast zijn deze lampen uitermate geschikt voor bijvoorbeeld portret fotografie, door de hoge CRI waarde (93). De lampen hebben een verlichtingshoek van 100 graden.


Met de controller van de lamp kan het licht worden gedimd. Middels een V mount accu (niet meegeleverd) of AC adapter kunnen de lampen gevoed worden. De LPL-2802T-K2 set wordt geleverd met twee lampen en een robuuste draagkoffer.


Draadloze communicatie


Doormiddel van het bedieningspaneel op de achterkant van de Sophiez, LPL en RX lampen kunt u de lampen tegelijkertijd aansturen met één bedieningspaneel. Het enige dat u hoeft te doen is de lampen op hetzelfde kanaal te zetten(A/B/C/D /OFF), waarna u een van de lampen als bedieningspaneel voor de hele groep kunt gebruiken. Wanneer u verschillende soorten lampen uit deze series hebt kunt u deze ook aansturen met slechts 1 bedieningspaneel. Het is tevens mogelijk om bijvoorbeeld twee setjes te maken en deze beide verschillend aan te sturen door ze op verschillende kanalen te zetten.


Artikelnummer: 290648

Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over