Top

Falcon Eyes LED Lamp Set Dimbaar DV-112V incl. Accu

  • Falcon Eyes LED Lamp Set Dimbaar DV-112V incl. Accu
54,95
per stuk

De DV-112V van Falcon Eyes is een krachtige LED lamp welke u kunt monteren op de hotshoe van uw camera. Zo heeft u tijdens het filmen in het donker genoeg licht voor een mooie opname. U zult versteld staan over het grote lichtbereik van de DV-112V. De 112 ingebouwde LEDs hebben een kleurtemperatuur van 5500K. Met de draaiknop aan de achterkant kunt u de helderheid traploos instellen en het licht zo perfect afstemmen op elke situatie. Met een volle accu gaat de DV-112V meer dan 100 minuten mee. De meegeleverde adapter maakt het mogelijk om de DV-112V zowel op een hotshoe als 1/4” male schroefdraad te monteren.


Toepassing DV-112V


Dankzij het flikkervrije licht van de DV-112V kunt u de LED lamp gebruiken bij vrijwel alle videoproducties. In situaties met weinig licht biedt de DV-112V uitkomst. Denk hierbij aan het vastleggen van bruiloften, interviews, 112-incidenten en soortgelijke opdrachten. Aan de zijkant en bovenkant van de DV-112V bevindt zich een hotshoe-aansluiting om meerdere DV-112V lampen of andere accessoires aan de LED lamp te bevestigen.


Gelijktijdig laden en filmen


Tip! Bestel meteen een extra accu mee, welke u kunt vinden bij de optionele accessoires. Omdat de DV-112V met een losse lader geleverd wordt, kunt u de meegeleverde accu opladen terwijl u gelijktijdig de LED lamp gebruikt. Ideaal voor situaties waarin u de hele dag aan het filmen bent.


Artikelnummer: 8004264

Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 71
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over