Top

Falcon Eyes Flexibel Bi-Color LED Paneel RX-12TD 30x45 cm

  • Falcon Eyes Flexibel Bi-Color LED Paneel RX-12TD 30x45 cm
299,00
per stuk

Het Falcon Eyes Flexibele LED Paneel RX-12TD bestaat uit 280 LEDs. Deze flexibele LED mat heeft een CRI waarde van 95. Met deze nieuwe technologie is het zelfs mogelijk om uw LED mat als cilinder te rollen, deze kunt u dan bijvoorbeeld gebruiken voor 360° panorama fotografie. De lichtsterkte is traploos instelbaar tot 100%. Met de controller kunt u de kleurtemperatuur instellen tussen de 3000K en 5600K. U kunt de mat bevestigen op de meegeleverde X-stang waardoor u een rechthoekig LED paneel krijgt. Met het bijgeleverde klittenband kunt u de mat op oneindig veel spullen bevestigen. Doordat de flexibele LED RX-12TD mat slechts 10 mm dik is en maar 0.3 kg weegt, neemt u deze eenvoudig mee op locatie. Zelfs in de regen is deze flexibele mat te gebruiken doordat deze spatwaterdicht is. De mat is op netstroom te gebruiken.


Toepassing


De RX-12TD is geschikt voor product- en portretfotografie. U kunt de RX-12TD eenvoudig meenemen, waardoor hij ook ideaal is voor fotografie op locatie.


Unieke kenmerken:  • CRI waarde van 95

  • Spatwaterdicht

  • 3000K-5600K

  • Stralingshoek 10-360°

  • 50W

  • 280 LEDs


Draadloze communicatie:


Doormiddel van het bedieningspaneel op de achterkant van de Sophiez, LPL en RX lampen kunt u de lampen tegelijkertijd aansturen met één bedieningspaneel. Het enige dat u hoeft te doen is de lampen op hetzelfde kanaal te zetten(A/B/C/D /OFF), waarna u een van de lampen als bedieningspaneel voor de hele groep kunt gebruiken. Wanneer u verschillende soorten lampen uit deze series hebt kunt u deze ook aansturen met slechts 1 bedieningspaneel. Het is tevens mogelijk om bijvoorbeeld twee setjes te maken en deze beide verschillend aan te sturen door ze op verschillende kanalen te zetten.Artikelnummer: 290672

Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 41
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over