Top

Falcon Eyes Bi-Color Wi-Fi LED Lamp Dimbaar LPW-1156TD op 230V

  • Falcon Eyes Bi-Color Wi-Fi LED Lamp Dimbaar LPW-1156TD op 230V
599,00
per stuk

De Falcon Eyes WiFi LED Lamp LPW-1156TD is een dimbare LED lamp met een vermogen van 70W. Het paneel bestaat uit 1156 kleine LED-lampjes, die een kleurtemperatuur van 3000 tot 8000K kunnen genereren. De lamp is te bedienen met het bedieningspaneel aan de achterkant van de lamp. Het display is voorzien van een touchscreen, waardoor de lamp gemakkelijk is in te stellen. Het vermogen en de kleurtemperatuur zijn afzondelijk van elkaar te bedienen. U kunt de lamp gebruiken via netstroom (kabel meegeleverd), maar ook met een optionele accu, zie optionele accessoires.


Draadloos bedienen via WiFi


De lamp beschikt over een WiFi-aansluiting, waarmee u met behulp van de USB-WiFi-dongle (optioneel verkrijgbaar) en de Falcon Eyes app op uw smartphone (iOS en Android) eenvoudig de lamp kunt instellen in vermogen en kleurtemperatuur.


Besturing met smartphone-app


Naast de bediening via het scherm en de draaiknoppen op de achterzijde, kunt u de lamp ook bedienen met uw smartphone. In de App Store en Play Store zijn gratis apps verkrijgbaar. Hieronder een gebruiksaanwijzing over het instellen en gebruiken van de Wifi-functie:


Enkele lamp


1. Download de Falcon Eyes app, door met uw iPhone hier te klikken of met uw Android smartphone hier te klikken.

2. Ga naar de Wifi-instellingen van uw smartphone en maak verbinding met het netwerk dat begint met ‘LEDS…’. Het wachtwoord is ‘candlehome’.

3. Open de Falcon Eyes app en druk op ‘Click me’.

4. Klik op het blokje met daarin het IP-adres, beginnend met 192.

5. U kunt nu met de schuifbalk onderin de helderheid aanpassen. Ook kunt u de kleurtemperatuur aanpassen door over de ronde schijf in het midden te vegen.


Meerdere lampen


Wanneer u meerdere lampen gelijktijdig wilt aansturen met de app, heeft u hiervoor een wifi-router nodig. Volg hiervoor onderstaande stappen:


1. Download de Falcon Eyes app, door met uw iPhone hier te klikken of met uw Android smartphone hier te klikken.

2. Sluit de wifi-router aan op een stopcontact en zorg dat u de netwerknaam en het wachtwoord weet. Een internetverbinding is niet vereist.

3. Maak vanaf uw smartphone verbinding met het wifi-netwerk.

4. Houd de color/resetknop van de lamp ingedrukt, net zolang totdat het rode lampje twee keer achter elkaar knippert.

5. Open de Falcon Eyes app en druk op ‘Click me’.

6. Druk rechtsboven op het tandwiel. Vul vervolgens het wachtwoord van uw wifi-router in.

7. De app is verbinding aan het maken. Dit kan 30 seconden duren. Wacht tot de rode lampjes van alle LED lampen continue rood branden.

8. Druk op een lamp naar keuze.

9. U kunt nu met de schuifbalk onderin de helderheid aanpassen. Ook kunt u de kleurtemperatuur aanpassen door over de ronde schijf in het midden te vegen.


Artikelnummer: 290620

Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 3
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over