Top

Falcon Eyes Bi-Color LED Spot Lamp Dimbaar CLL-3000TW op 230V

  • Falcon Eyes Bi-Color LED Spot Lamp Dimbaar CLL-3000TW op 230V
959,00
per stuk

De Falcon Eyes CLL-3000TW (300W) is een nieuw ontwikkelde high power Bi-Color LED spotlight. De CLL-3000TW beschikt over aanpasbare kleurtemperatuur, is dimbaar te bedienen, heeft een WiFi functie en heeft aanpasbare focus. De CLL-3000TW is uitermate geschikt voor film, videoclip en documentaire opnames. Maar ook als lichtbron bij podiumoptredens. De aluminium behuizing maakt de lamp geschikt voor gebruik in verschillende omstandigheden.


De lamp is voorzien van een fresnel lens. Hierdoor loopt de lichtbundel langs de randen geleidelijk af naar donker. De verlichtingshoek is instelbaar van 20 tot 60 graden.


Besturing met smartphone-app


Naast de bediening via het scherm en de draaiknoppen op de achterzijde, kunt u de lamp ook bedienen met uw smartphone. In de App Store en Play Store zijn gratis apps verkrijgbaar. Hieronder een gebruiksaanwijzing over het instellen en gebruiken van de Wifi-functie:


Enkele lamp


1. Download de Falcon Eyes app, door met uw iPhone hier te klikken of met uw Android smartphone hier te klikken.

2. Ga naar de Wifi-instellingen van uw smartphone en maak verbinding met het netwerk dat begint met ‘LEDS…’. Het wachtwoord is ‘candlehome’.

3. Open de Falcon Eyes app en druk op ‘Click me’.

4. Klik op het blokje met daarin het IP-adres, beginnend met 192.

5. U kunt nu met de schuifbalk onderin de helderheid aanpassen. Ook kunt u de kleurtemperatuur aanpassen door over de ronde schijf in het midden te vegen.


Meerdere lampen


Wanneer u meerdere lampen gelijktijdig wilt aansturen met de app, heeft u hiervoor een wifi-router nodig. Volg hiervoor onderstaande stappen:


1. Download de Falcon Eyes app, door met uw iPhone hier te klikken of met uw Android smartphone hier te klikken.

2. Sluit de wifi-router aan op een stopcontact en zorg dat u de netwerknaam en het wachtwoord weet. Een internetverbinding is niet vereist.

3. Maak vanaf uw smartphone verbinding met het wifi-netwerk.

4. Houd de color/resetknop van de lamp ingedrukt, net zolang totdat het rode lampje twee keer achter elkaar knippert.

5. Open de Falcon Eyes app en druk op ‘Click me’.

6. Druk rechtsboven op het tandwiel. Vul vervolgens het wachtwoord van uw wifi-router in.

7. De app is verbinding aan het maken. Dit kan 30 seconden duren. Wacht tot de rode lampjes van alle LED lampen continue rood branden.

8. Druk op een lamp naar keuze.

9. U kunt nu met de schuifbalk onderin de helderheid aanpassen. Ook kunt u de kleurtemperatuur aanpassen door over de ronde schijf in het midden te vegen.Artikelnummer: 290837

Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 2
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over