Top

FLIR Scout TK Warmtebeeldcamera

  • FLIR Scout TK Warmtebeeldcamera
649,00
per stuk

Explore like never before!


De FLIR Scout TK is de meest compacte en lichte warmtebeeldcamera die op de markt verkrijgbaar is. Dit model bevat alle hoogwaardige componenten als alle andere FLIR warmtebeeldcamera's, maar is zo ontworpen dat deze ook beschikbaar is voor personen met een beperkter budget. De Scout TK geeft een duidelijk en scherp beeld van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat en in het midden van de nacht. Doordat er gebruikt gemaakt wordt van een speciaal gedeelte van infrarood spectrum (te zien als warmte) is het beeld altijd hetzelfde, of het nou overdag is of volledige duisternis.


Verschil met Nachtzichtkijkers


Het voordeel ten opzichte van nachtzicht apparatuur is dat u met warmtebeeld apparatuur ook gemakkelijk ziet of iets of iemand zich in de bossen bevindt. Ook geeft het u de mogelijkheid om bijvoorbeeld warmte sporen te zien, denk aan zojuist weg gereden auto welke warmte afgeeft. Er is totaal geen licht nodig om duidelijk beeld te zien met een warmtebeeldcamera. De FLIR TK is zo compact dat deze eenvoudig in één hand past en is ook met slechts één hand te bedienen. Daarnaast is hij dankzij zijn lage prijs betaalbaar voor o.a. beveiligers, hulpdiensten, douanebeambten, wandelaars, safari, boeren, jacht of paintbal.


InstAlert functie


Tevens is de Scout TK uitgerust met het zogeheten "InstAlert" technologie. Met één druk op de knop wordt enkel het warmste object in de kleur rood weer gegeven. Dit maakt het heel eenvoudig om uw gewenste dier of doelwit te volgen.


Unieke Kenmerken:  • Helderheid instelbaar

  • Batterijduur: 5-7 uur

  • Bestand tegen een val van 1 meter hoog op beton

  • Waterbestendigheid: IP67 (Onderdompelbaar)Artikelnummer: 13431800

Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over