Top

360 Graden Productfotografie

De toekomst voor product fotografie, uw producten van alle kanten bekijken! 

Bij online aankopen wil een klant precies weten wat hij koopt. Als hij het product van alle kanten kan bekijken, blijft er weinig te wensen over! Met de 360 graden productfotografie oplossingen kunt u dit in slechts 3 stappen voordelig, snel en effectief aanbieden.

Stap 1: Fotograferen

U sluit het Mode360 product via USB aan op een PC of laptop. De 360 graden productfotografie oplossingen worden exclusief camera geleverd; u plaatst een geschikte camera op de fotostudio of op een statief bij het draai plateau (deze moet Liveview ondersteunen; zie voor een lijst met compatible camera's bij de producten). Via de meegeleverde software worden de fotostudio en de camera aangestuurd. Het draaiplateau draait en de camera maakt automatisch foto's.

Stap 2: Bewerken

Met behulp van de meegeleverde software maakt u van de door u gefotografeerde producten een 360-graden-rendering die u met een druk kunt uploaden naar Modeview of uw webshop! De software heeft o.a de volgende fantastische mogelijkheden: achtergond correctie/verwijdering, croppen, watermerk, tekst, tags met url etc. De software kan worden ingesteld om een onderwerp minmaal 4 tot 380x te fotograferen en zelfs uit verschillende hoeken en kan de animatie kan zo gedetailleerd zijn als u wilt. De software maakt er daarna een animatie bestand in o.a. GIF, HTML5 of Flash Fallback. Animaties kunnen afhankelijk van de vooraf ingestelde mogelijkheden 360 graden draaien en tot 90 graden gekanteld worden, zo is het dus mogelijk om het voorwerp van links naar rechts en van boven naar onder te draaien, ook tijdens het in zoomen op een animatie (zoals bijvoorbeeld de bovenstaande animatie op deze pagina).

Stap 3: Publiceren

Dankzij de Modeview cloudservice die gratis bij ieder Mode360 product word meegeleverd kunt u uw foto's en 360 graden animaties met een simpele klik online presenteren of archiveren. Tevens maak de Cloudservice voor iedere foto of animatie een aangepaste link (html 5, ebay of QR-code) welke u kunt gebruiken in uw website.